Elf februari 2010

Het heeft ons veel moeite en nog meer tijd gekost om onze verhalen vanaf het schip of op het dorpsplein op Kaap Verdie op het net te krijgen. We zijn 2,5 uur in het park onder een boom (bo'í palu voor de Curacaose lezers) bezig geweest met een kort verhaaltje en 8 foto's.
Wij sturen in vervolg de info naar mijn zus Ellen en zij zal voor de verspreiding op het net zorgen. Daar zijn wij heel blij mee.
We zetten er ook nog een paar foto's bij genomen op Kaap Verdie.
Nu reizen we 4 dagen op zee. Het is zeer aangenaam toeven aan boord.
Fijne hut, heerlijke zon op het dek, nog heerlijker eten en drinken, schappelijke prijzen en veel Engelsen met hun eigen humor. Cruisedirector: If you can't find someone to dance with, take your wife! Of een gast die zegt: His money is my (spreek uit mie) money, but my(spreek uit mie) money is my (spreek uit mie) own!
Er zijn elke avond fantastische shows, muziek, zang en dans. Gezellige bars en allerlei leuke lessen en films. We voelen ons erg thuis op het schip.
Groetjes en tot een volgend bericht. Stay well!


Reacties

Reacties

bou en ellen

een leuk stukje tekst weer en heerlijke foto's. Die zonneschijn doet ons ook goed! Fotografeer zoveel je kunt, maar dat gaat wel lukken................................
hug van ons en alvast een happy valentine.............

Mar

2,5 uur zweten voor een story met geweldige foto´s en dat noemen ze dan vakantie.......ha, ha. we stellen het zeer op prijs hoor en de regeling via Ellen is natuurlijk prima. Veel plezier voor de komende dagen op zee en ook van ons Happy Valentine.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!